Martí Pujadas, regidor de Planificació estratègica en el nou cartipàs de Granollers

Alvaro Ferrer continua com a primer tinent d’alcalde i Gemma Giménez i Andrea Canelo ocuparan la segona i tercera tinença d’alcaldia

L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, ha firmat el decret de delegacions als regidors del govern municipal que presidirà amb els 12 regidors i regidores del PSC. Dins de l’àmbit d’Alcaldia, el nou cartipàs inclou Martí Pujadas, com a nou regidor de Planificació Estratègica. És la mateixa responsabilitat que va tenir Barnusell en el darrer govern de Josep Mayoral.

Pujadas també és regidor de Comunicació i Imatge i Processos Participatius i, a més, de Joventut. Aquesta darrera regidoria s’inclou en l’àmbit de Creativitat i Promoció Econòmica.

Pel que fa a les tinències d’alcaldia, Álvaro Ferrer es manté com a primer tinent d’alcalde mentre que les següents les ocupen, per aquest ordre, Gemma Giménez, Andrea Canelo, Jordi Terrades, Maria Villegas, Francesc Arolas, Rudy Venza i Juan Manuel Segovia.

El nou govern s’estructura en cinc grans àmbits. Dins del mateix àmbit d’alcaldia, Álvaro Ferrer és regidor de Cooperació, Pau i Drets Humans i Francesc Arolas, de Transparència i Bon Govern.

En l’àmbit de Serveis Generals, Jordi Terrades és regidor d’Hisenda, Contractació i Patrimoni i Recursos Humans; Martí Pujadas és adjunt a Hisenda; Francesc Arolas, d’Atenció a la Ciutadania i Álvaro Ferrer de Transformació Digital i Sistemes Tecnològics.

En l’àmbit de Territori i Sostenibilitat, Gemma Giménez és la regidora d’Urbanisme i Obres i Projectes; Francesc Arolas, de Medi Ambient; Juan Manuel Segovia, de Transició energètica i mobilitat, Activitats, instal·lacions i Protecció Civil; Andrea Canelo, de Via Pública, neteja i gestió de residus, Serveis Municipals i Manteniment, i Sergi Fernández d’Habitatge.

En l’àmbit d‘Educació i Cohesió destaca la nova regidora Isabel Llorente com a responsable d’Educació, Serveis Socials i Gent Gran; Álvaro Ferrer serà regidor d’Esports; Francesc Arolas, passa d’Educació a Salut Pública i Consum; Maria Villegas, d’Igualtat de Gènere i LGTBI, i Rudy Benza, d’Acció Comunitària, Civisme i Barris, Acollida i Nova Ciutadania i Seguretat Ciutadana.

I em l’àmbit de Creativitat i Promoció Econòmica, el nou cartipàs inclou Maria Villegas com a regidora de Cultura, Cinta Aixendri, d’Ocupació, Promoció Econòmica i Turisme, i Gemma Giménez, de Comerç i Relacions amb les empreses.

LA PREGUNTA

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 674 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't