Meritxell Budó (Junts) torna a ser alcaldessa de la Garriga

Junts va guanyar les eleccions amb 8 dels 17 regidors del plenari i ha anunciat un pacte per governar amb el PSC

El 9 Nou
17/06/2023
La Garriga

Meritxell Budó torna a ser, des d’aquest dissabte al migdia, l’alcaldessa de la Garriga. La cap de llista de Junts ha estat escollida alcaldessa amb els vuit vots dels regidors del seu partit i els dos del PSC, amb qui han arribat a un acord de govern que li garanteixen la majoria absoluta al ple després dels resultats de les eleccions del 28-M..

Meritxell Budó i Francesc Boixader, de la CUP, han estat els dos únics caps de llista que han presentat la seva candidatura a l’alcaldia en un ple que s’ha fet a l’auditori de l’Escola Municipal de Música, a la plaça del Silenci. Meritxell Budó ha rebut la vara d’alcaldessa d’Albert Jiménez, també regidor de Junts, que era el president de la mesa d’edat.

En el ple, no han pres possessió els dos primers membres de la llista d’ERC, després de la renúncia de la ja excaldessa Dolors Castellà i altres membres de la llista. El grup municipal republicà s’ha acabat formant amb Txell Catalan, que ja ha estat regidora del govern aquest darrer mandat, i Anna Cuadrado, que s’estrena al consistori.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 60 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't