Patrícia Segura serà la cap de llista d’En Comú Podem a Granollers

Té 23 anys i és graduada en dret


05/11/2022
Granollers

Patrícia Segura Ruiz, de 23 anys, serà la cap de llista de Granollers en Comú Podem a les eleccions municipal del maig de 2023. És graduada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i, actualment, està cursant un màster d’advocacia, la formació necessària per poder exercir d’advocada. L’elecció de la cap de llista s’ha formalitzat aquest divendres, segons ha informat la coalició.

“Posem la primera pedra a un projecte conjunt que ens anaven reclamant des de fa temps la ciutadania d’esquerres de Granollers, un projecte amb lideratges corals, treballant amb il·lusió, compromís i responsabilitat, conjuntament amb companyes i companys com l’Esther Conte, el Kevin Hernández, o l’Antonio Segura, entre altres”, recullen en un comunicat.

Afegeixen: “Ho tenim molt clar, volem sumar, obrint un camí molt ampli, per on pugui caminar tothom qui ens vulgui acompanyar en aquest projecte de la gent i per a la gent.”

Actualment, ni els Comuns ni Podem tenen representació a l’Ajuntament de Granollers. Aleshores, es van presentar per separat. Podem va sumar 832 vots, un 3,02%; i Granollers En Comú, 713 vots, un 2,57%. Anant plegats, haguessin arribat al 5% dels sufragis i sí que haurien entrat a l’Ajuntament.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't