El ple de Granollers debatrà una moció de Greenollers que demana més arbres a la ciutat

El text ha estat presentat pels grups d’ERC, Junts i Primàries i es debatrà aquest dimarts al plenari

El 9 Nou
25/03/2024
Granollers

Els grups municipals d’ERC, Junts i Granollers Primàries, a l’oposició, han presentat una moció del col·lectiu Greenollers, que defensa la creació de més espais verds a la ciutat, que es debatrà en el plenari d’aquest dimarts.

La moció proposa acordar incrementar “el nombre d’arbres per habitant” d’acord amb els criteris del Pla Director del Verd Urbà de Granollers i per aconseguir que qualsevol veí de la ciutat vegi almenys tres arbres des de casa seva, tingui un 30% de zones verdes al seu barri i visqui a menys de 300 metres d’un parc.

Segons Greenollers i els partits que donen suport a la moció això servirà per “reduir l’efecte d’illa de calor, al qual se li atribueixen el 4% de la mortalitat estiuenca de les ciutats europees.

La moció també aposta per “transformar les places dures en zones on el verd urbà hi predomini creant espais de convivència” i per estudiar alternatives per “transformar els escocells de la ciutat amb zones de vegetació de sotabosc típic mediterrani que permeti la retenció i aprofitament de l’aigua de la pluja”.

El text també posa èmfasi en la qualitat de l’aire i demana mesures per reduir la contaminació a la ciutat i informar a la ciutadania dels nivells de contaminants a través de panells informatius a carrers o de xarxes socials.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 303 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't