Primàries Granollers estrena local electoral a la Porxada

Han obert un local a l’edifici de l’antiga òptica Maestre que portava un temps tancat i pendent de llogar-se

Granollers per la Independència-Primàries Catalunya ha estrenat aquest divendres al vespre el local electoral que tindran durant les properes setmanes a la plaça de la Porxada. El grup s’ha instal·lat a l’edifici que havia ocupat durant anys l’Òptica Maestre i que, des de fa uns mesos, està sense activitat i en lloguer.

L’estrena ha aplegat els cinc primers candidats de la llista que liderarà Joan Ricart, l’actual regidor de Primàries a l’Ajunament. Ricart ha agraït la feina dels voluntaris que, durant un parell de setmanes, han treballat per posar a punt el local. “Gràcies gegants a tota la colla de formiguetes que heu estat 15 dies treballant”, ha dit.

Ricart ha valorat la bona rebuda del local i ha dit que l’objectiu de Primàries és “demostrar a Granollers que tenim força i ganes de tirar endavant”.

Primàries ha penjat una gran estelada a la façana de l’edifici pel costat del carrer Sant Roc. ”Algun dia aconseguirem que aquesta estelada tapi el drap que hi continua havent a la façana de l’ajuntament”, ha afirmat Carles Canet, un dels candidats.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 212 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't