Montserrat Puigdomènech Roca, propietària de la pastisseria Puigdomènech, de Granollers, que va tancar fa una setmana, ha explicat les raons de la decisió aquesta setmana a través del seu compte d’Instagram. Ho atribueix a l’augment dels preus i el canvi de la dinàmica de mercats.
“Tots els nostres productes s’han elaborat sempre a partir de matèries primes de màxima qualitat. L’augment de preus i la dinàmica de mercats fan que no puguem mantenir aquest compromís. També la situació econòmica actual fa molt difícil mantenir una empresa d’estructura familiar“, diu Montserrat Puigdomènech.
La propietària diu que ha estat una decisió dolorosa. “Tancar portes d’un negoci és donar per acabada una història familiar“, diu. I lamenta no poder complir una promesa que va fer als seus pares.
“Vaig prometre als meus pares, el senyor Joan i la senyora Maria, que mai baixaria la qualitat dels nostres productes. Des de fa alguns anys, sostenir aquest compromís ha sigut una tasca titànica. A partir d’ara, aquesta promesa és insostenible. Deixaríem de ser “Can Puigdomènech”.
Montserrat Puigdomènech també lamenta la manca de relleu generacional. “Vaig començar a treballar a la pastisseria molt jove arrel de la mort del meu germà. Ha passat el temps i malauradament no hi ha continuïtat generacional en la voluntat d’exercir aquest ofici”.
Montserrat Puigdomènech agraeix “les persones que han treballat amb nosaltres la seva dedicació i fidelitat” i els clients per “la seva fidelitat i confiança”.
{{ comment.text }}