Un total de 13 restaurants de la comarca ofereixen des de dijous passat i fins al proper 23 de desembre esmorzars de forquilla amb productes de temporada i proximitat com a ingredients principals. Ho fan en el marc del cicle gastronòmic Tasta la Tardor, impulsat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental amb l’objectiu de dinamitzar els establiments del sector durant les dates prèvies a Nadal.
Cada restaurant oferirà diverses opcions pensades i elaborades expressament per a l’ocasió. Entre els productes estrella del cicle no hi falta la mongeta del ganxet, un llegum que identifica bona part de la gastronomia vallesana i que es cultiva en entorns de Llerona, Marata i Montornès. D’aquesta manera, tant el Gremi d’Hostaleria com els diferents restauradors adherits a la campanya volen reivindicar i posar en valor el producte de proximitat i de temporada.
A Granollers, fan esmorzars de forquilla els restaurants D.O., El 19, La Clandestina, Les Arcades, Os Galegos i Ostrya Celler del Ferrer. A Caldes, n’ofereix el restaurant Olimpo. A les Franqueses, en fan els restaurants El Cau i Nou Casal (només dissabtes i diumenges). A Lliçà d’Amunt, La Cruïlla. A Montornès, Can Sala. A Parets, Llevantpark (només els dissabtes). I a Santa Eulàlia de Ronçana, Can Farell.
{{ comment.text }}