L’espai de restauració al pati del Casino de Granollers va reobrir dijous passat amb nova gestió i nou nom: Casino Pa amb Tomàquet. Hi estan al capdavant Cèsar Giralt, propietari dels restaurants Sant Joan, de les Franqueses, i Can Cassoles, de la Roca; i Toni Neiro, que, entre d’altres, havia estat director del restaurant Miramar, a Barcelona, i ara dirigia un dels locals del grup Ca la Nuri.
Tots dos són de Granollers i havien treballat plegats a la Fonda Europa fa una trentena d’anys. El cuiner José Rico, que havia treballat durant 12 anys a Ca la Sila, és el responsable de la cuina.
El nou local aposta per “una cuina catalana popular i a preus populars”, explica Giralt a EL 9 NOU. Parteixen el concepte del pa amb tomàquet de l’antic restaurant Ca la Sila. “És un concepte creat a Granollers com els esmorzars de forquilla i el volem homenatjar i reivindicar. Conceptualment, no és ni un bar ni un restaurant”, detalla Giralt.
El Casino Pa amb Tomàquet obre, de moment, de les 12 del migdia a la nit. En breu, però, s’ampliarà als matins, a partir de les 8. Serviran esmorzars de forquilla amb plat, pa, beguda i cafè per 10,90 euros. La cuina estarà oberta fins a les 11 de la nit.
Per ara, hi treballa un equip d’unes 20 persones entre cambrers i cuiners. Giralt valora de forma positiva aquests primers dies. “La gent tenia ganes que tornés a obrir el Casino. Hem obert i s’ha omplert.”