Catalunya ha sumat nous restaurants amb una estrella verda de la Guia Michelin 2025 -la que en certifica la sostenibilitat. Entre aquests hi ha el 1497, a Vallromanes. Els altres són el Bistrot 1965, de Castelló d’Empúries; Espacio Amunt, a Ulldecona; i la Boscana de Bellvís.
Amb l’estrella verda, la Guia Michelin premia els establiments compromesos amb la gastronomia sostenible, la natura i el futur del planeta.
Un any bo per la cuina catalana
La constel·lació Michelin ha passat de puntetes per Catalunya en l’edició 2025, en què ha sumat una primera estrella a 9 nous restaurants i assoleix les 77 distincions totals. S’estrenen en la categoria el Citrus del Tancat a Alcanar; el Casa Nova de Sant Martí Sarroca; el Divinum de Girona; l’Esperit Roca a Sant Julià de Ramis; i el Voramar de Portbou.
A Barcelona, pugen al carro dels monoestrellats el Fishology, el Mae, el Prodigi i el Teatro Kitchen&Bar. Es mantenen com a triestrellats l’ABaC, la Cocina Hermanos Torres, el Disfrutar i el Lasarte, al costat del gironí i veterà Celler de Can Roca.
En la gala, celebrada a Múrcia i amb constants referències als afectats per la dana, s’ha anunciat que el Moments perd una de les dues estrelles.
{{ comment.text }}