Raquel Grivé, xef del restaurant La Taverna d’en Grivé, de Granollers, va cuinar aquest dimarts per als usuaris de la casa d’acollida d’El Xiprer dins del projecte Compartim cuina, compartim taula que impulsa l’entitat social per celebrar els 25 anys de la seva posada en marxa. Grivé va estar acompanyada per Fernando Rey i Sanchit Upadhya, de l’equip de La Taberna d’en Grivé, i del grup de voluntaris que cuinen a El Xiprer.
Una cinquantena d’usuaris d’El Xiprer van gaudir del menú format per un farcellet de samfaina, com a aperitiu; una crema de gírgoles amb verdures, de primer; uns fideus a la cassola amb costella, salsitxa i calamar, de plat principal, i una pasta de full amb crema casolana i fruita fresca, de postres.
L’acció va començar l’abril de 2022 i acabarà aquest abril. Hi han passat Ada Parellada i xefs de diversos restaurants de Granollers, Canovelles o la Roca. Forma part de la celebració dels 25 anys de l’entitat.
{{ comment.text }}