Més d’una trentena de cases de pagès, restaurants, allotjaments i activitats diverses del Vallès Oriental participaran en la segona edició de Benvinguts a Pagès, que es farà els dies 3, 4 i 5 de juny, un cap de setmana de portes obertes de la pagesia catalana.
Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.
Uns 200 allotjaments s’han afegit a la iniciativa amb ofertes especials mentre que uns 160 restaurants oferiran menús amb productes de temporada i de proximitat.
Al Vallès Oriental, fins ara, s’hi han apuntat deu explotacions agràries (Can Gual, Can Quimet Gall, Carns Asturgó, El Cruells, El Flix, Granja Can Bordoi, Granja del Montseny, Granja ecològica de porcs Salgot, La Tavella i Raven Negre); 13 restaurants (Can Candelich, Can Sala, El Pla, Eno Burguer, Sankt Pauli, Esbiosfera, Festuk, Fonda Europa, La Calma-El Bellver, La Vall del Montseny, Casum l’Olla, El Jardí, La Mama i Tarambana), sis allotjaments (Balnerari Broquetas, Can Gual, Casa amb Encant, Moí de la Torre, Sono apartamentos i Villa Maria) i diverses activitats complementàries que permetran, per exemple, participar en un taller per fer pasta fresca.
{{ comment.text }}