La botiga Cal Cabré de Vilanova ha estat reconeguda amb el premi Josep Mercader durant el Fòrum Gastronòmic per la seva llarga trajectòria, que ha implicat cinc generacions de la mateixa família. “Estem il·lusionats de rebre aquest premi. Ens dona energia de cara a continuar fent la feina que estem fent”, deia Mariona Viñallonga, propietària actual de la botiga juntament amb el seu germà Jaume.
Cal Cabré és a Vilanova des de 1910 i els germans van agafar el relleu el 2012 després de la mort del seu pare. “A vegades costa fer el relleu en una botiga tan arrelada, però ens està funcionant molt bé i ara també tenim un públic més jove.”
En el seu estand al Fòrum Gastronòmic han presentat el ventre d’ossos, un embotit típic del Vallès Oriental que fan a la botiga i que es pot menjar tant fred com en guisats. “És un producte que volem reivindicar. A la fira ve molta gent de la restauració i ens serveix perquè ens col·loquin en el mapa. És la primera vegada que hi participem i en fem una valoració positiva”.
{{ comment.text }}