El Mercat de l’Olla de Caldes servirà 6.000 racions de llegums

Es farà els dies 16 i 17 de març

El 9 Nou
02/03/2024
Caldes de Montbui

La 12a edició del Mercat de l’Olla de Caldes, que es farà entre els dies 16 i 17 de març, preveu repartir més de 6.000 racions de llegums cuites amb aigua termal. Hi haurà llenties pardines i cigrons acompanyats amb botifarra del perol i llardons. El mercat obrirà les jornades gastronòmiques “Se’ns en va l’olla” als restaurants de la població que s’allargaran fins al dia 24 de març, informa Roger Rams.

El mercat, que s’ha presentat dilluns d’aquesta setmana, reunirà al voltant de setanta parades de productes gastronòmics i artesans, així com diversos foodtrucks i es distribuirà per les places U d’Octubre, de la Font del Lleó i de Can Rius, i pel carrer de Samsó.

La protagonista tornarà a ser l’olla de 1.600 litres de capacitat. Atesa la demanda de l’edició anterior, es calcula que es cuinaran 350 quilos de llegums, 100 de llenties i 250 de cigrons. Al llarg dels dos dies també hi haurà tallers i espectacles al carrer com la cercavila bastonera que es farà diumenge a les 11 del matí des de la plaça U d’Octubre fins la plaça de l’Església.

El cuiner responsable de la cocció dels llegums serà Jordi Bufí, que va participar en la presentació del mercat, juntament amb Maribel Merino, de Llegums Cuits Parellada; els representants del càmping Pasqualet; el director Sergi Quiñones; la cuinera Carme Reinaldos, el cambrer Alfonso Bartolomé; l’alcalde, Isidre Pineda i la regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà.

A més del càmping El Pasqualet, en les jornades “Se’ns en va l’olla” també hi participaran el Cafè del Centre Cooperativa, El Pa Torrat, El Remei, Fika Brunch, La Rectoria, La Taperia de Caldes, Na Madrona, Robert de Nola i Rosset.

LA PREGUNTA

És bona idea que el Govern central creï una empresa pública per construir habitatge?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't