QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS

El restaurant El Trabuc de Granollers fa la 31a Quinzena del Cargol

Es fa fins el dia 11 de maig

El 9 Nou
07/05/2025
Granollers

El restaurant El Trabuc de Granollers va encetar diumenge passat la 31a edició de la Quinzena del Cargol, que durarà fins a l’11 de maig. Durant dues setmanes, l’establiment ofereix un menú amb el cargol com a ingredient bàsic i que inclou un aperitiu, tres tastets per persona, un plat principal, postres i cafès, beguda, copa de licor i copa de benvinguda pel preu de 69,80 euros, mantenint el preu de l’edició passada.

El menú inclou una desena de plats principals i una quinzena de tastets, on destaquen enguany novetats com els cargols al pebre negre i cansalada de coll, amb botifarra de Perol i pebre vermell de la Vera, o a la vall-honesta, amb pinyons, pernil, costella i botifarra negra. També es podran provar els cargols a la mantega d’herbes, al xerès amb romaní i cansalada, a l’allioli, amb salsa de foie, de ceps, o a la gormanda riojana d’El Trabuc, o al pesto, amb formatge gratinat o amb salsa de tòfona.

De la desena de plats principals destaquen la cassola de fruits de mar a la marinera amb cargols, el llobarro a la brasa amb all filat i cargols, la cua de bou amb rossinyols, cargols i patates, el conill rostit amb mandonguilles trufades i cargols, o el cabrit saltat amb alls tendres, espàrrecs i cargols.
Hi ha també una carta de postres i cafès, copes i còctels inclosos dins el preu. Per poder gaudir del menú de la Quinzena del Cargol cal reservar al mateix restaurant per telèfon o a la pàgina web.

LA PREGUNTA

Considera que PSOE i Junts recomposaran la relació per restituir la majoria de la investidura?

En aquesta enquesta han votat 203 persones.