La Vermuteca, a la plaça Lluís Perpinyà, al centre de Granollers, va reobrir portes la setmana passada amb nova gestió. Josu Oliva, que ja hi havia treballat durant un any, s’ha fet càrrec del negoci acompanyat del seu germà Carles i del xef Roger Reche. L’espai feia uns mesos que estava tancat.
“Ens van proposar agafar-ho i vaig fer un cop de cap”, explica Josu Oliva a EL 9 NOU. Dissabte a la tarda es va fer la reinauguració del local amb l’actuació en directe de Pep Lluís Guardiola, a la guitarra, i Oriol Veciana, al piano.
L’establiment ofereix vins, vermuts i escumosos per degustar a copes. “Apostem pel tracte amb el client perquè pugui degustar i tastar els vins”, diu Josu Oliva. També serveixen gintònics i cerveses amb les varietats d’Estrella Galicia i les de la firma artesanal Barret. “Són cerveses amb un toc especial”, destaca el nou responsable de La Vermuteca.
Per menjar, disposen d’una carta de tapes amb anxoves, seitons i ostres fresques per fer el vermut. Però també taules d’embotits ibèrics, pernil i formatges artesanals de La Cleda, de Canovelles. També hi haurà plats com un caneló de foie, tataki de tonyina, carpaccio de vedella, ensaladilla o una focaccia de formatge de cabra, entre d’altres.
La Vermuteca obre de dilluns a dissabte entre les 6 de la tarda i les 11 de la nit. Els divendres i dissabte també tenen servei al migdia, de 12 a 4 de la tarda. Tenen espais interiors i terrassa a l’exterior. Als baixos, hi ha una sala on, més endavant, tenen previst organitzar tasts de vins.
{{ comment.text }}