Els cons de galeta de Rodellas, premiats a la fira Alimentaria

La pastisseria de Sant Celoni va obtenir un premi Innoval a la millor innovació per Conüs

El 9 Nou
20/04/2022
Sant Celoni

Els cons de galeta Conüs, un dels últims productes estrella de l’empresa de pastisseria Rodellas, de Sant Celoni, van ser premiats a la fira Alimentaria de Barcelona. Concretament, van obtenir un premi Innoval a la millor innovació en la categoria de Canal Impuls.

Es tracta de petits mini cons de galeta farcits de xocolata i praliné, elaborats amb recepta pastissera i un format que vol evocar la part final del gelat. Amb aquest guardó, Alimentaria els reconeix com una innovació important dins del sector alimentari.

Conüs és un producte artesà, pensat per consumir-se durant tot l’any i adreçat a públics de totes les edats. A més de comercialitzar-se a la mateix pastisseria, també es pot adquirir i tastar en botigues d’alimentació, supermercats, hotels, restaurants, càterings, gelateries, fleques i altres canals de vending.

“La idea de preparar aquests cons va sorgir fa uns tres anys. A molta gent ens entusiasma la part final d’un gelat. Després de donar-hi moltes voltes, vam pensar que podíem incloure només aquestes parts finals en un sol pack, aquella xocolata que esperes amb delit i que et menges amb tantes ganes. Sempre ens ha apassionat marcar-nos nous reptes i vam pensar que podria ser tot un èxit. Durant més de mig any vam dedicar-nos a preparar el projecte, experimentant i fent mil proves amb diferents xocolates i pralinés, fins a arribar a obtenir la recepta final”, explicava el mestre pastisser i propietari de la firma, Jordi Rodellas.

Per a Rodellas, haver obtingut aquest guardó suposa “un gran salt per a una empresa pastissera com la nostra, amb poca capacitat per fer grans inversions en I+D però sempre il·lusionats a l’hora de provar i presentar coses noves”.

Albert Coll, director executiu de la marca Conüs Rodellas, va destacar: “Per nosaltres és important la venda a supermercats i establiments d’alimentació, i cada vegada el percentatge de vendes en hotels, restaurants i cafeteries és més gran. Actualment, exportem a països com Andorra, França o Veneçuela, i estem augmentant la nostra capacitat productiva per atendre clients d’altres països, com ara Suïssa, Alemanya, Itàlia, el Regne Unit o Puerto Rico, on aviat es començarà a comercialitzar el nostre producte.”

La gamma de Conüs inclou cons amb xocolata negra, amb llet i blanca, i praliné d’avellana. Les tres varietats es presenten en caixes o lots de 10, 60 o 240 unitats. A més, compta amb una gamma ecològica que la firma vallesana produeix en exclusiva per la marca Vegetalia, i una gamma premium exclusiva per les botigues gurmet de la cadena El Corte Inglés, feta amb xocolata originària del Vietnam.

LA PREGUNTA

Aquest any participarà del sopar de Nadal d’empresa?

En aquesta enquesta han votat 52 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't