El preu és de 24 euros per als socis, i 27 per als no-socis, i el menú inclourà amanida fresca de gambes, mariscada amb llagostins, boques, pop, escamarlans, gamba, sípia, musclos, cloïsses, fideuada i postres. Els tiquets s’han de comprar de forma anticipada. El sopar començarà a 2/4 de 10 del vespre, i després hi haurà música amb el DJ Pausa.
Aquesta és una de les activitats obertes que fa l’Ateneu al llarg de l’any, igual que la Tapadelejada per Sant Jordi. D’aquesta manera, l’Ateneu Gastronòmic començar la sisena temporada amb tota la força que l’ha caracteritzat fins ara. Té un menjador amb una capacitat màxima per a 30 persones i una cuina cada vegada més ben equipada. Al començament de la temporada, cada dos o tres dilluns, un grup de dos o tres cuiners fan sopars temàtics adaptant-se a uns preus populars, al voltant del 10 euros. Els comensals s’apunten i normalment són al voltant de 20 o 25 persones. Cadascú paga uns 15 euros, que inclouen la neteja i la beguda. Al gener comença un nou curs en què equips de tres cuiners han de fer uns sopars amb aquests paràmetres de preus i amb les condicions que cada any són diferents. Per exemple, hi ha d’haver un tastet d’arròs i un segon plat de cuina exòtica.