Lluís Costa guanya el concurs de millor pasta de te artesanal

Lluís Costa, de Vallflorida Xocolaters, de Sant Esteve de Palautordera, ha guanyat el tercer concurs Millor pasta de te artesanal d’Espanya 2018.

La proposta presentada pel jove pastisser, amb el nom de ‘Texas’, és una galeta praliné de nou pecán amb  gelificació de yuzu, plàtan i i un bany de xocolata negra. El seu èxit, ha explicat Costa, rau a “jugar amb textures clàssiques com pot ser praliné i combinar-lo amb sabors més arriscats com el yuzu o la nou de pecán”. La galeta es comercialitzarà a Vallflorida Xocolaters. L’establiment de Sant Esteve ja havia guanyat fa dos anys el Concurs del Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya.

En el concurs de pastes de te, que es va fer els dies 15 i 16 de febrer, hi van participar 165 professionals de tot l’Estat. L’escenari va ser la prestigiosa escola de cuina Le Cordon Bleu, on totes les pastes van ser valorades i puntuades en dues rondes classificatòries. En la primera es van determinar les 25 propostes millors.

LA PREGUNTA

La cimera del clima que es fa a Bakú acabarà amb avanços per frenar el canvi climàtic?

En aquesta enquesta han votat 285 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't