Mihai Toma: “El 50% d’un restaurant és com li arriba el plat al comensal”

Mihai Toma, paretenc de Ploiesti (Romania), estudiant de maître

LA VOLTA AL VALLÈS EN 80 MONS A Mihai Toma, de 22 anys, li costa no tractar algú de vostè mentre el mira amb els seus ulls clars. Després de passar per la cuina, ara té clar que vol dedicar-se a dirigir la sala d’un restaurant, a fer de ‘maître’. De Romania a Parets… Vaig venir amb la meva germana. Jo tenia cinc anys i ella, set. Els meus pares ja estaven instal·lats aquí, a Parets. El pare va venir per una oferta laboral i…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't