L’Ajuntament de Granollers ha fet, aquest dimarts, una recepció institucional a Sergi Martínez, arquitecte i xef del restaurant El Jardí de Can Figueres de Granollers, que ha obtingut un reconeixement internacional vinculat amb la Selecció Espanyola de Cuina de Competició, de la qual n’és vicepresident.
Martínez ja ha rebut diverses distincions en els darrers anys que han reconegut, entre altres, pinxos i tapes ideats i elaborats per ell.
La Selecció Espanyola de Cuina de Competició és l’equip que representa Espanya en el circuit d’alta cuina de competició de WACS (World Association of Chefs Societies).
Martínez forma part de l’equip que competeix i que ja ha rebut la medalla de plata, en dues ocasions, a la semifinal europea de la competició mundialista Global Challenge Rimini (Itàlia 2023) i a la Culinary World Cup Luxemburg (2022).
L’equip, que compta en el lideratge de Sergi Martínez, es troba en una trajectòria ascendent, amb gran projecció internacional, escalant fins a la tercera posició del rànquing mundial. El proper repte és preparar-se per a disputar la IKA Culinary Olympics 2024.
{{ comment.text }}