El restaurant Els Quatre Vents 3.0, d’Hostalric, a la Selva, ha guanyat el títol al millor restaurant de la cuina del bolet del Baix Montseny concedit pel programa Joc de cartes, de TV3, que presenta el cuiner Marc Ribas. També ha aconseguit un xec de 5.000 euros per invertir en el local.
L’establiment d’Hostalric s’ha imposat amb un 7,4 de nota mitjana per davant del restaurant Gessamí, de Sant Esteve de Palautordera, que ha quedat segon amb un 6,9 de nota mitjana. Can Collet del Pla, de Sant Antoni de Vilamajor, ha estat el tercer amb un 5,7. El Mas Gelat, de Sant Feliu de Buixalleu, a la Selva, ha estat el quart classificat amb un 5 pelat.
El Gessamí de Sant Esteve de Palautordera ha guanyat el premi Agbar per les mesures per reduir el consum d’aigua i altres aspectes medioambientals que apliquen a la seva cuina.
Bona audiència
El programa, emès aquest dimecres al vespre, ha tingut una audiència mitjana de 460.000 espectadors amb un 21,7% de quota de pantalla. Això l’ha convertit en el segon programa més vist del dia a Catalunya per darrera del Telenotícies Vespre de TV3.
{{ comment.text }}