Un restaurant d’Hostalric guanya el ‘Joc de cartes’ de la cuina del bolet

El Gessamí, de Sant Esteve de Palautordera, queda en segona posició i Can Collet del Pla, de Sant Antoni, tercer

El restaurant Els Quatre Vents 3.0, d’Hostalric, a la Selva, ha guanyat el títol al millor restaurant de la cuina del bolet del Baix Montseny concedit pel programa Joc de cartes, de TV3, que presenta el cuiner Marc Ribas. També ha aconseguit un xec de 5.000 euros per invertir en el local.

L’establiment d’Hostalric s’ha imposat amb un 7,4 de nota mitjana per davant del restaurant Gessamí, de Sant Esteve de Palautordera, que ha quedat segon amb un 6,9 de nota mitjana. Can Collet del Pla, de Sant Antoni de Vilamajor, ha estat el tercer amb un 5,7. El Mas Gelat, de Sant Feliu de Buixalleu, a la Selva, ha estat el quart classificat amb un 5 pelat.

El Gessamí de Sant Esteve de Palautordera ha guanyat el premi Agbar per les mesures per reduir el consum d’aigua i altres aspectes medioambientals que apliquen a la seva cuina.

Bona audiència

El programa, emès aquest dimecres al vespre, ha tingut una audiència mitjana de 460.000 espectadors amb un 21,7% de quota de pantalla. Això l’ha convertit en el segon programa més vist del dia a Catalunya per darrera del Telenotícies Vespre de TV3.

LA PREGUNTA

Té previst celebrar el Cap d’Any a fora de casa?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't