Una coca per a la ‘Remençada’

Les pastisseries Elena, Viñallonga i el Forn de la Bòbila, de Montornès del Vallès, s’han unit per elaborar la coca de la Remençada, en homenatge a l’espectacle musical d’aquest mateix títol que s’estrenarà el 7 de juny, en una iniciativa en què també hi ha participat l’Ajuntament.

El 9 Nou
06/06/2014

Els tres establiments han elaborat una recepta pròpia i original a base d’una massa de brioix, fruits secs com l’ametlla, les nous i les panses, i un farciment de crema. “Volíem fer-ho amb nata i xocolata però vam desistir, perquè aquests ingredients no es trobaven l’any 1600”, explica Adrià Serra, de la pastisseria Viñallonga.

La coca es pot comprar els dimarts, divendres i dissabtes fins al 7 de juny, en què s’estrenarà l’espectacle, amb la participació d’uns 200 veïns. La Remençada s’ha concebut com un espectacle anual, igual que la presència de les coques a les pastisseries. La intenció és començar a vendre-la cada any un mes abans de la representació.

LA PREGUNTA

Creu que seran positius els aranzels anunciats per Donald Trump?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't