El Fraikin BM Granollers remunta als últims minuts per mantenir-se segon

Amb el precedent de la derrota a Conca dissabte passat (30-23) i la fluixa primera meitat, sobretot en tasques defensives, el públic del Palau d’Esports es temia el pitjor, però els de Carlos Viver han reaccionat a la represa, ajustant la defensa i millorant sota els pals amb l’entrada de Pol Sastre.

19/11/2014

No és un secret que el Fraikin troba a faltar Marc Garcia, el referent defensiu de l’equip. Als últims dos partits sense ell, la millor defensa de la Lliga Asobal amb una mitjana de 23 gols encaixats per partit, l’equip en va rebre 30 a Conca i 31 aquesta nit al Palau. L’exgranollerí Aidenas Malasinskas, juntament amb el primera línia Rolandas Bernatonis i el pivot Nacho Plaza han fet el que han volgut amb una defensa granollerina que no trobava la manera d’aturar-los. El Fertiberia Puerto Sagunto ha arribat a guanyar de tres gols i les sensacions no eren massa bones, però els de Viver han aconseguit arribar al descans amb un mínim desavantatge (17-18).

A la segona part el Fraikin ha mantingut el to ofensiu, tot i que a vegades amb un joc desordenat i individualitzat, però ha fet desaparèixer d’escena el pivot Nacho Plaza i ha obligat el Puerto Sagunto a sobreviure amb els dotze gols de Bernatonis. El Fraikin no ha perdut la fe i s’ha mantingut dins del partit, s’ha posat per davant al minut 24 i, en un final de partit amb molts nervis, les aturades de Pol Sastre i l’obertura del joc als extrems han confirmat la remuntada granollerina.