El Sant Esteve cau a les semifinals de la Supercopa Catalana davant del Barça

El conjunt blaugrana es va imposar per 15 a 51

El Sant Esteve de Palautordera va caure per 15 a 51 en el partit de semifinals, disputat divendres al vespre, de la Supercopa Catalana davant del Barça. El partit, que es va celebrar al pavelló dels Quatre Hereus de Sant Esteve, va servir de comiat del porter de l’equip del Baix Montseny, Albert Volart, que deixa l’equip.

Després d’un bon inici en què l’equip de Maiol Bosch va tenir algun petit avantatge, l’equip blaugrana va posar la directa amb un parcial d’1-10. Al descans es va arribar amb un contundent 6-27. A la represa, els locals van millorar les sensacions en atac.

Aquest dimarts al vespre, al pavelló de Can Cases de Martorell, el Fraikin BM Granollers s’enfrontarà al Barça a la final de la Supercopa Catalana. Abans, però, a tres quarts de set de la tarda, el KH-7 BM Granollers jugarà la final femenina davant l’Handbol Sant Quirze.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 252 persones.