Pejanovic i els contraatacs condueixen el Fraikin a la dissetena victòria de la temporada

El Fraikin BM Granollers ha arribat a perdre de quatre gols en una primera meitat amb moltes imprecisions en atac, però ha aconseguit reduir les distàncies en arribar al descans i, a la segona, ha remuntat a base d’aturades de Pejanovic i ràpids contraatacs. Els de Carlos Viver sumen 17 victòries.

10/04/2015

El Fraikin ha començat el partit glaçat, molt imprecís en atac i l’únic que ha funcionat durant la primera meitat ha estat la porteria amb Pejanovic. Fins a quatre pèrdues de pilota per precipitació, un xut al pal i dos més fora han estat el pobre bagatge dels de Viver als primers deu minuts, on han arribat perdent per 2 a 4. A partir d’aquí, els granollerins han reduït les pèrdues de pilota però han estavellat molts llançaments al pal -vuit durant tota la primera part-. Això ha permès que el Globalcaja Ciudad Encantada, tot i el gran encert de Pejanovic sota els pals -ha acabat la primera meitat amb deu aturades i un 45% d’encert- es posés per davant amb avantatges que han oscil·lat entre els tres i els quatre gols gairebé fins al descans. L’última empenta dels de Viver els ha situat a un gol (11-12), tot i arribar al descans perdent de dos (11-13).

Tot just començar la segona part Pejanovic ha seguit ampliant el seu compte d’aturades i els granollerins, amb un parcial de 3-0, s’han posat per primera vegada al marcador (14-13) al minut 35. El Globalcaja s’ha tornat a posar per davant (14-15) però la bona defensa i les aturades de Pejanovic -ha arribat a un 53% d’encert- han permès als de Viver obrir una escletxa de quatre gols (20-16) en arribar al minut 47, molts dels quals en ràpides jugades de contraatac.

Als últims deu minuts de partit un intercanvi de gols ha precedit a un parcial de 3-0 amb una recuperació de Del Arco i una nova aturada de Pejanovic. Aquest parcial ha donat al Fraikin el màxim avantatge del partit (28-21), abans que el Globalcaja el reduís amb un altre parcial de 0-3.

En aquesta enquesta han votat 491 persones.