La Federació Catalana de Pueri Cantores celebra el seu 30è aniversari aquest dissabte al Teatre Auditori de Granollers amb l’estrena de ‘Príncep d’Egipte, el musical’. Ho farà amb dues sessions, una a les 6 de la tarda amb les entrades esgotades des de fa dies, i una altra a 2/4 de 9 del vespre.
L’espectacle reunirà un centenar d’artistes dalt l’escenari amb vuit corals d’arreu de Catalunya, entre les quals tres són de la comarca: la Coral Albada i la Coral Sol Ixent de Granollers i l’Escolania Parroquial Sant Esteve de La Garriga. La resta són l’Escolania i Capella de la Reial Congregació de la Puríssima Sang N.S.J. de Reus, l’Escolania del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, la Coral Juvenil Santa Maria de Pineda de Mar, els Petits Cantors de la Mare de Déu del Blau de Lleida i els Petits Cantors Cantorata de Valldoreix, així com també alguns excantaires del Pueri Cantaores.
David Bozzo ha sigut l’encarregat d’arranjar la música original que Stephen Schwartz i Hans Zimmer van compondre per a la pel·lícula en què es basa l’obra, que serà interpretada per 20 músics professionals de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat sota la direcció de Jordi Piccorelli. D’altra banda, les coreografies les ha fet el cos de dansa d’Àgueda Murillo amb la direcció escènica de Jordi López. “Aquest musical és una de les obres de més envergadura en què hem treballat. És un repte important que afrontem amb molta il·lusió”, assegura López. De la direcció artística, se n’ha encarregat Mercè Miró, que ha treballat amb solistes de renom com Joan Garcia, Eli Paulet, Miquel Garcia, Lluís Cañellas i Ona Domingo.
‘Príncep d’Egipte’ explica la història de Moisès, el nadó que, després de ser rescatat de les aigües del riu Nil, es va criar com un príncep al costat de l’hereu de l’imperi, Ramsès. Quan Moisès descobreix que és fill dels mateixos hebreus a qui els egipcis tenen esclavitzats, es veu obligat a fugir. Però Déu té altres plans per a ell: alliberar els esclaus del jou egipci.
{{ comment.text }}