Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Una segona empresa renuncia a acabar l’ampliació del parc de Bombers de Granollers

Els treballs, que haurien d’haver acabar aquest octubre, estan aturats des del juny

Nou escull en les obres d’ampliació del parc de Bombers de Granollers, que segueixen aturades a mig fer des del juny. L’empresa a qui s’havia fet la cessió després de la renúncia del Grup Soler –que és la firma que inicialment havia guanyat el concurs públic– també ha declinat assumir la part que queda pendent del projecte.

Segons fonts sindicals consultades per EL 9 NOU, han vist que amb els imports de la licitació feta no els sortien els números per assumir l’actuació. Ara, Infraestructures.cat –l’organisme de la Generalitat que s’encarrega de l’adjudicació de l’obra pública– treballa per donar continuïtat als treballs a través d’una nova empresa. Ho han confirmat a EL 9 NOU fonts de la Direcció General d’Extinció d’Incendis i Salvaments, de la qual depenen els Bombers.

“Una vegada més ens han enganyat”, denuncien fonts de la UGT, que lamenten que “durant l’estiu l’administració ha estat desapareguda”. Lamenten la situació en què ha quedat el parc: amb les darreres pluges de fa 15 dies, hi va haver uns degoters perquè, quan es va aturar l’obra, la renovació de la teulada estava a mitges i es van tapar les obertures de manera provisional.

Les obres –una llarga reivindicació dels professionals del parc– van començar el novembre de l’any passat. Es van adjudicar per 1,02 milions al Grup Soler amb un termini d’execució d’11 mesos. Per tant, haurien d’haver quedat enllestides aquest octubre. L’actuació preveia l’ampliació de la cotxera per obrir una cinquena porta. D’aquesta manera, hi haurà un accés per a cadascun dels camions de Bombers.

A banda, l’edifici s’amplia amb un nou espai de 300 metres quadrats per la banda del carrer Marconi, en un solar cedit per l’Ajuntament. Aquí hi haurà el gimnàs, una aula, uns lavabos, un magatzem, un espai de taller, una habitació per a la rentadora i l’assecadora i una zona per a l’assecat dels equips personals d’intervenció (EPI) i espai per guardar-los. L’obra es completa amb la renovació de l’edifici actual amb la millora dels vestidors, lavabos i dutxes, dels despatxos i de la sala de control i de les mesures de seguretat.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.