EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Jacint Raurell, escollit primer secretari de l’agrupació de Vic del PSC

Raurell, que després de la renúncia de Josep Burgaya ja exercia de primer secretari de la junta gestora, encapçalava l’única candidatura que es va presentar i va ser escollit per un àmplia majoria: 22 vots a favor per 3 en contra.

El 9 Nou
17/04/2012

D’aquesta manera, el sector crític del PSC d’Osona manté el control del partit a vic, agrupació que també inclou altres municipis colindants. Raurell s’havia presentat per encapçalar l’executiva del PSC d’Osona, però va perdre les primàries davant l’alcalde de les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala.

La pugna entre els dos sectors del PSC, l’oficial que encarna Vilamala i el crític de Raurell, ja s’havia visualitzat a Manlleu, tot i que al final només s’hi va presentar la candidatura afí a la direcció comarcal, liderada per Ramon Sitjà.

A Vic, en canvi, tot i que hi ha contestació interna, només es va plasmar amb tres abstencions i el corrent oficial no va presentar candidat. A banda de Raurell, la nova executiva es completa amb Toni Poyato, Mari Moyano, Imma Garcia, Dolors Pena i Antoni Rodríguez. Poyato, Garcia i Pena, a més, acoompanyaran Raurell, que ja n’és membre nat, al consell de federació del partit.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 288 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't