EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Es retarda la construcció de les noves rotondes de Manlleu

Des de l’Ajuntament de Manlleu asseguren que el projecte s’ha alentit en el tràmit administratiu i que properament s’adjudicarà l’obra perquè comenci a finals de setembre. Al mateix temps podrien començar a construir també la rotonda del carrer de la Cavalleria.

El 9 Nou
31/08/2014

Les mesures per resoldre les congestions de trànsit que es generen a les hores punt al passeig de Sant Joan de Manlleu encara estan pendents d’executar-se. El dia 30 de juny havien de començar les obres d’un giratori trepitjable per a vehicles de gran tonatge entre el pont de can Molas, el passeig del Ter, el passeig de Sant Joan i el carrer del Pont. Les obres, però, encara s’han d’adjudicar.

Des de l’Ajuntament confien que al mateix temps s’adjudiquin també les obres de l’altra rotonda que ha de permetre resoldre el trànsit de la cruïlla entre el mateix passeig de Sa Joan, el carrer de la Cavalleria i la carretera d’Olot i de la que havien de començar les obres l’1 de setembre . Queda per decidir, en funció dels problemes que les obres puguin ocasionar en el trànsit, si les dues rotondes es fan al mateix temps o no.

El termini de construcció del giratori del pont de can Nolas és de tres mesos i el de la cruïlla amb la carretera d’Olot i el carrer de la Cavalleria, de quatre. Les obres, assumides íntegrament per la Diputació de Barcelona, titular de la travessera de Manlleu, no arriben als 600.000 euros.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 80 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't