EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Un centenar de persones esperen Joan Coma davant de l’Audiència Nacional

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, els regidors de Capgirem Vic i altres companys de consistori també s’han desplaçat a Madrid


28/12/2016
Madrid

Un centenar de persones es troben concentrades a les portes de l’Audiència Nacional, a Madrid, per donar suport al regidor vigatà Joan Coma, que està declarant des de les 10 del matí.

La majoria de persones concentrades són membres del Moviment 30/03,  que ahir a la nit van sortir de Vic amb autocar per anar a donar suport a Coma a les portes de l’Audiència i han arribat aquesta matinada a Madrid.

També hi ha cares conegudes com diputades de la CUP, com Eulàlia Reguant i Anna Gabriel, els companys de Capgirem Vic Katia Junks, Marc Barnolas, Sara Blázquez, i altres regidors del consistori com Maria Balasch i Josep Maria Diéguez.

Madrid4

Segons ha explicat el regidor Marc Barnolas en declaracions a EL 9 FM, el centenar de persones es troben a les portes de l’Audiència “en un ambient tranquil, pacífic però reivindicatiu”. Tot i les hores del viatge amb autocar, el regidor vigatà ha assegurat que “es veuen cares valentes, fermes i amb moltes ganes de tornar a casa amb en Joan, que aquí no hi hauria d’haver vingut mai”.

Tot i que no han pogut veure Coma, Barnolas ha assegurat que ahir al migdia el regidor va poder parlar amb un membre de la seva família. No obstant això, a primera hora del matí els ha semblat veure’l acompanyat del seu advocat, Benet Salellas, entrant a l’Audiència. “Tot i que ell no ens han vist, estem segurs que ens haurà pogut sentir”, apuntava Barnolas.

Madrid3

Qui també s’ha desplaçat fins a Madrid ha estat l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, que en la mateixa línia que Barnolas ha explicat en declaracions a EL 9 FM que “estem tranquils i amb ganes de veure en Joan i saber com ha anat tot plegat”.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't