Mollet serà la seu d’un centre d’atenció a menors amb addiccions

El centre SPOTT, de la Diputació estarà ubicat a la Masia Can Lledó

La Diputació de Barcelona ha descentralitzat el seu centre d’atenció als menors amb ús problemàtic i/o addicció a drogues i a les pantalles (SPOTT) i, en coordinació amb l’Ajuntament i el Consell Comarcal, també oferirà els seus serveis d’assessorament, suport i tractament des de Mollet.

El centre, que s’ha presentat aquest dimecres, estarà situat a la Masia Can Lledó i entrarà en servei a finals d’aquest mes. Donarà cobertura a tot el Vallès Oriental, tant als adolescents com a les seves families, per reduir i aturar les addiccions a diferents substàncies i a les pantalles.

“Aquest ajuntament, ja fa molts anys que treballa amb programes concrets per contribuir a solucionar aquestes problemàtiques, desenvolupant el Pla de prevenció de Drogues i oferint tallers preventius adreçats als instituts de la ciutat, treballant de forma coordinada, amb tots els serveis del territori. Des de l’Àrea de Salut, seguirem coordinant el treball entre els professionals i les famílies i, sens dubte, integrar aquest nou centre i els serveis que ja oferim des de l’Ajuntament, serà un pas important per poder atendre, ja no només als menors de Mollet, sinó també als de tota la comarca”, ha dit la regidora de Serveis Socials i Salut Pública, Ana Maria Díaz.

“Aquesta és una iniciativa que omplirà un buit que teníem a la comarca i que és exemple del treball conjunt que es pot fer entre administracions”, ha afegit el president del Consell Comarcal, David Ricart.

“Actualment, no tindria sentit obviar les addicions que també provoquen les pantalles i l’ús abusiu que es pot fer de les xarxes socials, internet o la telefonia mòbil i les seves aplicacions”, ha dit la cap del Servei de Suport de Programes Socials de la Diputació, Yolanda Moragues.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 891 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't