EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Vic Riuprimer Femení s’emporta 3 punts d’or

Partit de la jornada 11 de la primera nacional de futbol femení. L’Hipòlit Planas torna a gaudir un partit del […]

02/12/2022

Partit de la jornada 11 de la primera nacional de futbol femení. L’Hipòlit Planas torna a gaudir un partit del primer equip femení del Vic Riuprimer que rep al Collerense. L’equip local ve d’una derrota, amb remuntada molt dura, contra el Villarreal “B”. Per la seva part, el Collerense, va empatar en un derbi apassionant, on va haver-hi remuntades i dols gols a l’últim minut, un d’ells va salvar al Collerense de perdre.

A l’Hipòlit, tot i ser les quatre de la tarda, fa el fred característic del municipi de la Catalunya central, aficions locals i visitants es tapen amb jaquetes i es pot veure més d’una flassada. Per entrar en calor, El fred grans i petits a les grades de l’estadi vigatà volen que comenci el partit.

El primer equip femení del Vic Riuprimer s’ha retrobat amb la victòria a l’Hipòlit Planas. Les victòries del Son Sardina i el Fundació Cornellà deixaven la sisena plaça de les osonenques en terra de ningú a falta del partit del Vic. La victòria al Collerense, durant la jornada 11 de la competició certificava el bon treball de les de Christian Donaire, que ja són sisenes. Amb un altre encontre deixant la porteria a zero reivindica la lluita per les primeres places de la classificació del Riuprimer a la Lliga.

Durant els primers minuts de partit un Vic llançat a l’atac no ha deixat possibilitats a l’equip rival. Al minut 5, Joana ha avisat per partida doble amb un 1 contra 1 que ha pogut aturar la portera rival, però al minut 10 una rematada de Laia López ha obert la llauna i ha donat calma a un Vic que sortia ansiós pel gol.

Amb l’1-0, el partit s’ha igualat, tenint ocasions pels dos equips. L’equip osonenc s’ha sentit còmode gràcies a l’absència d’ocasions realment clara de l’equip mallorquí. Tot i que de vegades arribaven a través de contraatacs i jugades a pilota aturada, l’equip osonenc no ha patit pràcticament en cap moment fins a l’arribada del segon gol.

Al minut 70 arribava el que era, probablement, el canvi més important. Marxava Suriñach, que havia realitzat un bon partit, i entrava Alba Cardona un any i mig després de la seva lesió. Cinc minuts després, amb els dos equips exhaustes, ha arribat el segon gol del Vic Riuprimer materialitzat per Sanpedro gràcies a una molt bona assistència d’Alba Cardona. La jugadora no podia imaginar un millor retrobament amb el futbol. Tant al terreny de joc com a la banquet, la plantilla ha celebrat de forma efusiva el gol de la tranquilitat, que ha donat calma a un partit amb una renda ajustada en els minuts finals.

En el darrer tram el Vic Riuprimer ha disposat de vàries ocasions de gol que no s’han materialitzat. El Collerense, que ho ha intentat fins al final, però s’ha topat amb una molt bona defensa per part del Vic i amb alguna aturada clau de Macia que hagués obert el partit de nou.

Les següents rivals del Vic Riuprimer serà el Fontsanta Fatjò, de Cornellà del Llobregat i les rivals del Collerense serà l’Ejea. Una classificació molt compacta espera poder anar-se desenllaçant en els següents partits vitals a causa de l’enfrontament de rivals directes.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 246 persones.