QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Als sopars espectacle de Vernissage s’hi afegeixen els ‘tardeos’

La sala renova totalment els menús degustació i els xous i ofereix vetllades de tarda amb música, copes i menjar

Nous espectacles i menú degustació totalment renovat. Així encara la sala Vernissage, de Gurb, la nova temporada. Els espectacles que es presenten no s’han vist mai abans i tot l’equip artístic s’ha renovat. El calendari d’espectacles és el següent: ‘Hits Vernissage’, el pròxim 24 de maig, un xou que recull els èxits dels nous espectacles; el 31 de maig, ‘Tribut a Queen, Michael Jackson i Madonna’; el 7 de juny, ‘Hits Vernissage’, i el 14 de juny, ‘Especial 80’s i 90’s’. Pel que fa al menú degustació, també amb nous plats, es renovarà cada dos mesos. La proposta de menú es personalitza i s’adapta a les necessitats en cas de persones vegetarianes, veganes o amb intoleràncies. De fet, s’envia proposta de menú als clients deu dies abans de l’espectacle perquè el puguin veure i, si cal, personalitzar el que calgui. I un detall important, no són únicament sopars per a grups. Hi ha taules per a menys persones.

A l’esquerra, el cantant d’un dels espectacles i a la dreta, mostres de plats

A banda dels sopars amb espectacle, es pot reservar la sala per celebrar-hi esdeveniments corporatius o presentacions de producte que es poden acompanyar amb un menú tipus ‘cocktail’ o bufet. Una altra oferta de la sala són els ‘tardeos’. Es fan en dissabtes o en diumenges, s’anuncien a través de les xarxes i cal apuntar-se. L’entrada és gratuïta amb consumició mínima obligatòria que es pot acompanyar també amb menjar: braves, lingot de ‘foie’ o croquetes de pernil ibèric, entre d’altres, tot plegat acompanyat d’actuacions en directe i música dels anys 80 i 90. Als mesos de juny i juliol s’obrirà la zona exterior més aviat perquè el públic pugui prendre alguna cosa al jardí abans d’entrar al sopar-espectacle.

Les instal·lacions de Vernissage compten amb una sala menjador de planta baixa i llotja amb capacitat per a 200 persones. També hi ha un jardí exterior amb la cocteleria i on es pot gaudir dels ‘tardeos’. Vernissage va començar la seva activitat farà deu anys. Els propietaris del local són Jaume Mulas, conductor de l’espectacle i presentador, i Enric Ayats, cap de cuina i coordinador de personal. També gestionen la Rostisseria Lluís, de Sant Vicenç de Torelló, que és l’obrador del Vernissage. Allà s’hi porten a terme les elaboracions llargues per als menús de la sala, uns plats que s’acaben d’elaborar al moment al Vernissage.

Per a reserves:

Instagram: @events_vernissage | WhatsApp: 667 249 202 | Web: www.vernissage-catering.com

LA PREGUNTA

Arribarà a bon port la negociació entre el Ministeri d’Hisenda i la Generalitat per al finançament singular de Catalunya?