Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Betara adquireix un ramat de cabres per fer-se la llet ecològica

Han adequat l’antiga granja de porcs El Saüc, d’Aiguafreda, on hi podran tenir fins a 300 animals per elaborar formatges

“En el darrer any hem patit quatre puges del preu de la llet. Falta llet i els preus de l’energia i les matèries primeres ens empenyen a voler ser autosuficients.” Ramon Berengueras, gerent de la formatgeria Betara, d’Olost i Perafita, acaba d’adquirir 80 cabres murcianes amb la intenció de tenir el seu propi ramat per abastar la producció de formatge de cabra ecològic, una de les sis varietats que elaboren a la formatgeria: vaca, cabra i ovella, convencional i ecològic. Per acollir-les ha invertit 150.000…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Creu que és útil la moció de censura a l’executiu de Sánchez?

En aquesta enquesta han votat 175 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't