EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Aturada general al Ripollès

La majoria d’empreses i institucions del Ripollès han alterat la seva activitat aquest matí, afegint-se així a l’aturada general de […]


03/10/2017
Ripoll

La majoria d’empreses i institucions del Ripollès han alterat la seva activitat aquest matí, afegint-se així a l’aturada general de país. Les concentracions han estat massives a Ripoll. La tractorada i marxa pacífica començava a l’hotel la Solana a les 11 del matí ha seguit per la C-17 dirigint-se a la plaça de l’ajuntament. Centenars de civils han avançat a pas lent darrere els tractors, cotxes, bicicletes i patinets amb pancartes reivindicatives i cants contra la violència. Per aquest motiu el trànsit en aquesta via s’ha vist afectat bona part del matí. Com a curiositats, hi ha hagut una parada davant el supermercat Lidl de Ripoll, que avui ha obert les portes amb normalitat i la gentada ha proposat als treballadors afegir-se a la marxa. Arribats a la plaça de l’ajuntament, la manifestació s’ha unit a la concentració de gent que alhora havia baixat des de Campdevànol, també a peu i seguint el mateix mètode. A la concentració s’han llegit manifestos i s’han fet parlaments. Durant el matí, a la plaça de la Llibertat s’ha fet un taller de pancartes amb lemes que es mostraran a la concentració convocada per aquesta tarda en rebuig dels fets violents de diumenge 1 d’octubre i a favor de les llibertats i els drets humans.
A altres punts del Ripollès, la carretera C38 de Coll d’Ares ha estat tallada al transit des de les 8 del matí. A Molló el seguiment de la vaga ha estat del 100%. Ha tancat l’ajuntament, les botigues, restaurants i els pagesos, que han dut els tractors al pas fronterer, no treballaven. A les cinc de la tarda s’ha obert a carretera amb el cant dels segadors.

 

Fotogaleria de les concentracions al Ripollès

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 111 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't