EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Compromes@s es debat sobre amb qui pactar a Sant Julià

Té la clau del futur govern després d’empatar a cinc regidors amb AVV-AM

El grup de Compromes@s-Junts, que té la clau del futur govern de Sant Julià després d’empatar a cinc regidors amb AVV-AM, continua debatent internament si pactar amb la llista associada a ERC, la que ha comandat el consistori els darrers tres mandats, o prendre el camí del canvi i apostar per l’alternativa dels independents de La Veu del Poble.

Marta Cornellas, l’alcaldable, confirmava aquest dijous a la nit, minuts abans d’arrencar una reunió en bloc de tot el grup, que “de moment no hi ha res decidit”. Part de l’equip aposta per no trencar amb l’obra de govern dels últims anys i arribar a un acord amb AVV-AM, però amb la condició que l’alcaldia estigui en mans de Compromes@s durant tot el mandat.

Altres veus advoquen per pactar amb Montse Sanz. La regidora de La Veu del Poble ofereix “mà estesa al 100%, sigui compartint equip de govern o via suport extern”.

La incògnita s’ha de resoldre sí o sí aquest divendres, ja que demà dissabte a les 12 del migdia es constitueix l’ajuntament del mandat 2023-2027.

LA PREGUNTA

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't