EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Prats, Calldetenes, Perafita o Moià també han fet actes per la Diada

A Calldetenes, a 2/4 d’11 del matí d’aquest diumenge s’ha fet una ofrena floral, s’ha llegit diversos manifestos i s’ha cantat els Segadors. […]

Ajuntament de Perafita

Ajuntament de Perafita

A Calldetenes, a 2/4 d’11 del matí d’aquest diumenge s’ha fet una ofrena floral, s’ha llegit diversos manifestos i s’ha cantat els Segadors. Ha estat en un acte conjunt a la plaça 11 de Setembre.

Ajuntament de Calldetenes

Ajuntament de Calldetenes

 

A Moià, els actes de la Diada han comptat amb la presència del conseller de Justícia, Carles Mundó. Després de firmar el llibre d’honor s’ha fet la tradicional ofrena floral a Rafael de Casanova, nascut a Moià. Els falconers han fet una exhibició davant de l’Ajuntament.

Ajuntament de Moià

Ajuntament de Moià

A Taradell, l’acte unitari de la Diada es va fer dissabte. L’actor Carles Martínez, interpretant al president Lluís Companys, va representar ‘Els fets del 6 d’octubre de 1934’, quan l’expresident de la Generalitat va proclamar l’Estat Català.

Lluís Verdaguer

Lluís Verdaguer

A Perafita es va fer dissabte l’acte central del Lluçanès de celebració de la Diada, amb un homenatge a Jaume Puig de Perafita, protagonista de la Guerra de Successió. A la foto, l’alcalde de Perafita, Ramon Casals, durant el seu discurs.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't