EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El ‘divorci’ Colomer-Junts obre un últim capítol al Consell del Ripollès

Polèmica arran de les hores prestades per l’enginyer municipal a Molló


20/05/2023
Ripoll

El divorci polític al Consell Comarcal del Ripollès entre Joaquim Colomer (no adscrit) i els cinc consellers de Junts a l’oposició, arran del cas Twittergate que va esclatar al mes de febrer a l’Ajuntament de Ripoll, va tornar a sortir a escena en el darrer ple ordinari del mandat d’aquest dimarts. Tot i aprovar-se amb els vots de l’equip de govern (dos consellers no adscrits, PSC i MES) i l’abstenció de l’oposició (ERC, Junts i CUP), el ple va rebutjar abonar un reintegrament d’1.303,75 euros a l’Ajuntament de Molló per la prestació dels serveis de l’enginyer municipal, “que no ha cobert les hores per les quals se’l va contractar”, va defensar l’alcalde mollonenc, Josep Coma.

El president de l’ens, Joaquim Colomer, considera que és una qüestió política, perquè en la votació del consell de govern (quan encara no s’havien partit per la meitat) les dues vicepresidentes de Junts, Mònica Santjaume i Dolors Cambras, van votar-hi a favor juntament amb el president i els altres dos vicepresidents.

Colomer justificava que, a principis d’any, demanen a cada ajuntament els serveis que volen i “després ho comptabilitzem, però no podem comptar una cosa al principi i després canviar-ho, perquè si no tots els consistoris en ho reclamarien”. Coma apuntava que el primer any se’l va contractar per quatre hores cada 15 dies; el segon, per quatre hores mensuals, i els dos darrers, va fer unes 30-40 hores anuals (l’equivalent a mig any). “No té sentit tenir un enginyer amb els braços creuats sense treballar. Volíem que complís la borsa d’hores que li faltaven aquest 2023 i al dir-nos que no reclamem aquests diners”, remarcava. El portaveu adjunt d’ERC, Sergi Albrich, també atribuïa l’enfrontament al divorci polític.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't