EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“El més important són els serveis socials i gent gran”

Els perfils (30). Josep Sallent, candidat d’Independents per Santa Eugènia

Josep Sallent repetirà com a candidat d’Independents per Santa Eugènia de Berga (ISEB). Durant 16 anys ha estat regidor a l’Ajuntament, quatre dels quals a govern amb ERC. Ara és el segon que es presenta sota les sigles d’independents. “Com a projecte més important tenim serveis socials i gent gran”, apunta, detallant que volen “un centre de dia com cal. Tenim un edifici, només ens falta una regidora i un grup de treball que tingui ganes de fer-ho”.

L’aposta en aquest àmbit és Irene Rovira, com a número 2. L’equip el configuren Isidre Tañà, Dolors Puigsech, Lluís Picola i Roser Nadal.

Aposten, a més, per seguir amb la renovació del polígon o dels entorns de la plaça, i un accés per anar al polígon mentre no es faci una variant.

Als comicis també hi concorren ERC i Junts, actualment al govern. Independents i republicans han estudiat presentar-se conjuntament, però al final van per separat. Per això, assegura que si no hi ha majoria el 28-M tenen “molts números d’anar junts”, ja que tenen un programa “força semblant”. Tampoc descarta entendre’s amb Junts: “Estem disposats a treballar amb tothom que ens segueixi amb les polítiques i amb allò que volem pel poble”.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 244 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't