EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El PSC demana a Carme Tena que deixi l’acta de regidora després d’haver anunciat que trenca amb el partit

Marta Moreta justifica el procés d’elecció del candidat per Vic

El 9 Nou
16/11/2022
Manlleu

La diputada Marta Moreta, secretària de Política Municipal del PSC d’Osona, ha demanat avui que la regidora de Vic Carme Tena deixi l’acta de regidora perquè aquesta torni a passar a mans socialistes, que “és com la va obtenir”. Tena va anunciar per sorpresa en el ple d’aquest dilluns que es donava de baixa del partit i que passaria a ser regidora no adscrita. Aquesta és la reposta de Marta Moreta a la pregunta feta pels periodistes:

Tena va justificar la seva decisió pel procés d’elecció del candidat del PSC a les municipals de 2023. Va assegurar que ella s’havia postulat per tornar a estar al capdavant de la llista, però que des del partit s’ha optat per una altra persona, Miquel Ylla, sense que se l’informés d’aquesta decisió, malgrat que és la primera secretària del PSC de Vic.

Albert Llimós

Moreta, que ha acompanyat a la diputada i portaveu socialista al Parlament Alicia Romero durant una visita a empresaris de Manlleu, ha justificat l’elecció, dient que “són processos interns”, i que amb Ylla el partit té “un bon candidat” per a l’alcaldia de Vic i “amb bones opcions”.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 181 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't