EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El PSC demana des de Vic el vot per tornar a fer president a Pedro Sánchez

El líder del partit socialista a Catalunya, Salvador Illa, va assegurar la importància d’anar a les urnes per fer president a Pedro Sánchez.


19/07/2023
psc

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) va dur a terme un nou acte de campanya a Vic per les eleccions generals al Congrés i al Senat del pròxim diumenge.

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, va atendre a les preguntes d’El9TV en un acte que va tenir lloc a l’edifici del Consell Comarcal d’Osona.

Illa va afirmar que esperen guanyar les eleccions a Catalunya i a Espanya. Tanmateix, va reconèixer que Catalunya serà decisiva per decidir qui governarà i és important que els catalans s’expressessin d’una “forma clara i potent” perquè Catalunya continuï avançant i Pedro Sánchez torni a ser president del Govern espanyol.

Davant el possible creixement de l’abstenció, Illa va explicar que és “respectable”, però no és la resposta en cap elecció i “demanem que els ciutadans vagin a votar“.

Finalment, sobre l’avanç del projecte del desdoblament de l’R3, el líder socialista va assegurar que és un projecte que ja s’ha engegat i esperen que segueixi el ritme més dinàmic possible, afegint que “es tracta d’una obra que no té marxa enrere i estem plenament compromesos des del partit socialista”. Una proposta molt demandada pel territori i molt necessària per a la mobilitat de la Comarca, la qual garantim que s’acabi finaitzant, va afegir.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 386 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't