EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“El tracte amb la ciutadania és el més important”

Els perfils (37). Yolanda Tristancho, candidata d’IPR a Roda de Ter

Yolanda Tristancho, d’Independents per al Progrés de Roda de Ter (IPR), vol convertir-se en la primera alcaldessa del municipi. “Comença a ser hora de trencar amb els tòpics”, diu la candidata, que ha estat 12 anys com a regidora al consistori, tant a govern com a l’oposició. “Ha estat un aprenentatge”, destaca la cap de llista.

A la candidatura l’acompanyen els regidors Montse Garcia (2) i Toni Gaja (3), i David Mira (4). Tal com explica Tristancho, el partit ha creat “un equip renovat”, que combina gent amb experiència en el món municipal, com Toni Llach, Quico Diéguez, Xevi Teixidor o Joan Bas, amb gent jove. “Vaig ben equipada”, remarca.

Tot plegat per “recollir les necessitats i mancances” que hi ha al municipi. Un dels problemes que arrossega el municipi històricament és el trànsit que travessa Roda. “S’ha de veure quina és la millor solució per a tots”, apunta la cap de llista. Altres línies de treball que porten al programa és reforçar la seguretat o millorar els horaris a la zona esportiva. “I el que és més important per nosaltres és el tracte de l’Ajuntament amb la ciutadania”, diu Tristancho, destacant que qualsevol veí ha de poder adreçar-se als representants públics i tècnics perquè els donin una resposta ràpida.

A les eleccions municipals de Roda de Ter hi ha sis llistes que opten a l’alcaldia, com Ara Roda que encapçala Albert Serra, que fins fa uns mesos era portaveu d’IPR. Tristancho, que entoma el repte d’encapçalar la llista “amb molta il·lusió i ganes”, subratlla que “s’entén amb tothom” i, per tant, “pot treballar tranquil·lament” amb qualsevol de les formacions. “Ara per ara no es pot descartar a ningú”, conclou.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 244 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't