EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Els nous polígons de Manlleu es podrien començar a reparcel·lar a finals d’any

El regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, parla del sòl industrial i fa una valoració més que positiva del pacte amb el PSC que signaven mig any enrere


12/05/2017
Vic

Els tràmits per crear nou sòl industrial a Manlleu, al Mas i al Verdaguer, han d’avançar prou perquè dins d’aquest any estigui a punt per a la parcel·lació. Ho deia dimarts a l’Angle Obert el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, Eudald Sellarès.

Més que un deure pendent, un repte. Així és com el regidor defineix l’ampliació de sòl industrial al municipi. L’equip de govern té previst crear-ne a les zones del Mas i el Verdaguer, per garantir, entre d’altres, la possiblitat que s’hi instal·lin empreses grans, o que companyies ja existents puguin créixer. Sobre els terminis per desenvolupar el nou sòl industrial, i que sigui una realitat, Sellarès deia que no poden anar tan ràpid com voldrien.

Quan fa mig any de la incorporació al PSC al govern que des de l’inici del mandat formaven ERC i MES, Sellarès està convençut que van prendre la millor decisió.

El regidor de Promoció Econòmica es mostra especialment satisfet de l’obertura del Lab, l’espai de coworking que ha entrat en funcionament a les instal·lacions que havia ocupat l’antiga biblioteca de Gràcia. Sellarès creu que les 8 places fixes per a emprenedors que ofereix l’equipament -que també dóna cobertura a persones que necessiten un espai de treball més puntual- poden quedar curtes.

 

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't