EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Esperem millorar resultats i arribar a l’alcaldia”

David Soldevila, Balenyà (ERC)

David Soldevila és el cap de llista d’ERC a Balenyà per tercera vegada consecutiva i sempre ha anat millorant resultats. En el seu primer mandat a l’Ajuntament, tot i que Junts per Balenyà tenia majoria absoluta, se’l va convidar a formar part del govern, experiència que no es va repetir fa quatre anys, tot i donar suport a la investidura de l’actual alcalde, Carles Valls. “No ho hem entès mai. No se’ns va donar cap explicació.”

Durant aquests quatre anys a l’oposició (“no ens agrada ser-hi. Volem treballar”), han arribat a demanar la dimissió de l’equip de govern i s’han aliat amb els dos regidors de Sumem per poder presentar propostes al ple que el govern tombava.

Soldevila confia en el “desgast” de l’actual govern, amb qui “no hi ha hagut diàleg”, per guanyar terreny a les urnes. “Esperem millorar resultats i arribar a l’alcaldia. Ho veig possible.” Si ERC arriba a governar, diu Soldevila, “haurem d’explicar la situació econòmica” abans de tirar endavant projectes. Aposten per polítiques per als joves, que “no tenen cap servei un cop acaben l’escola”, i per a la gent gran, així com un pla d’inversions anual per a cada barri.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 330 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't