EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Independents i PDeCAT es fusionen en una sola candidatura a Folgueroles

Es presentaran sota les sigles de Junts per Catalunya amb Miquel Serra com a cap de llista

Estava cantat, però ara ja és oficial: Independents i PDeCAT, que governen plegats a l’Ajuntament de Folgueroles des del juliol de l’any passat, es presentaran amb una mateixa llista a les eleccions municipals del maig vinent. El candidat serà Miquel Serra, que s’estrena en política a proposta de l’actual alcalde, Carles Baronet, després que tots dos coincidissin al consell escolar de l’escola Mossèn Cinto.

“Quan era jove i anava a sopar amb els amics, ja havia dit que algun dia m’agradaria ser alcalde”, va explicar Serra dilluns passat durant la seva presentació com a cap de llista. Pare de tres nenes i enginyer tècnic industrial, va apuntar que –si guanya les eleccions– la seva prioritat serà vetllar per les “persones més desafavorides” i, per tant, pel bon funcionament de “la llar d’infants, l’escola, el casal d’avis i el centre de dia”. També va marcar com a objectius primordials la revisió del POUM, la construcció d’un nou pavelló poliesportiu i arranjar la carretera que uneix Folgueroles i Tavèrnoles, entre altres motius, perquè “un dels col·lectius beneficiats seran els infants que venen a escola al nostre poble”.

Que el seu nom és una aposta de Carles Baronet, l’actual alcalde ho va demostrar amb les paraules que li va dedicar tot just començar l’acte: “Hem fitxat un bon forner. Una persona propera que s’estima el poble, però també un home discret, coherent i que sabrà marcar prioritats”. En municipis mitjans i petits, com és el cas de Folgueroles, anunciar un cap de llista 11 mesos abans de les eleccions no és habitual. I per això Baronet ho posava en valor “com un exercici de responsabilitat que ens permetrà confeccionar un programa realista”. A banda del candidat, el van acompanyar en la presentació Josep Camps, del PDeCAT de Folgueroles, i la coordinadora general del partit, la vigatana Marta Pascal.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 886 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't