EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“La idea de governar que tenim és molt diferent a la del PSC”

Els perfils (35). Carme Sayós, candidata de Junts a Centelles

Com ja va fer el 2019 un cop guanyades les primàries entre la militància del PDeCAT, Carme Sayós tornarà a encapçalar la llista de Junts a Centelles. Durant bona part d’aquest mandat (2019-2022) ha estat regidora de Sanitat, Modernització Administrativa i Igualtat després de l’acord de govern al qual va arribar amb el PSC, Fem Centelles i la Cup. “Ha sigut un mandat complicat, perquè primer hi va haver la pandèmia i després ja vaig sortir del govern per les discrepàncies amb el PSC sobre la manera de gestionar l’Ajuntament”, recorda Sayós sobre la que ha estat la seva segona experiència com a regidora de govern a Centelles. La primera la va viure entre 1991 i 1993 i aleshores va ser regidora de Joventut en l’últim govern de CiU abans de l’entrada del PSC de Miquel Arisa. Exdiputada també al Congrés per CiU (2013-2015), és advocada i treballa a l’administració com a tècnica jurídica. “La idea de governar que tenim és molt diferent a la del PSC, més participativa. Apostem per una nova manera de governar”, comenta.

En aquest sentit, la candidata de Junts lamenta que no hi hagi hagut acord a l’hora de fer una llista unitària de la resta de partits polítics per configurar una alternativa. “És una llàstima i nosaltres hi estàvem absolutament disposats, fins i tot encara que fos amb una llista única i no com a Junts”, diu. De fet, assegura que “jo em porto bé amb tothom perquè entenc l’Ajuntament com un lloc de representació malgrat les discrepàncies polítiques”.

A l’espera de donar tots els detalls de la llista que l’acompanyarà, on ja avança que hi haurà gent que repeteix i també cares noves, així com el programa electoral, Sayós explica que la seva aposta “és treballar per i amb els centellencs i centellenques”.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 244 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't