EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’Ajuntament de Vic tindrà una regidoria de Cultura i Llengua

Inspirada en la que també s’ha anunciat a Girona, treballarà en la defensa, promocíó i protecció del català, incidint en àmbits com el de la digitalització, el comerç o l’empresa

EL 9 TV
25/06/2023
Vic

A falta que el ple ratifiqui la proposta de cartipàs per aquesta legislatura, el govern d’Albert Castells proposa una nova regidoria de Cultura i Llengua; una aposta, diuen, per la protecció i potenciació del català.

Tal com ha fet l’Ajuntament de Girona, al que cita l’alcalde Vic com a inspirador de la iniciativa, la nova regidoria neix amb l’objectiu de fer un pas endavant “en la defensa, promoció i protecció de la nostra llengua”. Serà la mateixa regidoria de Cultura la que adopti el nom de Cultura i Llengua.

“Vic és una ciutat multicultural, ens n’hem de sentir orgullosos i trebaballar per a totes les cultures i per totes les llengües”, diu Albert Castells, però “l’eix vertebral i la base de tot és saber preservar la nostra llengua i la nostra cultura com a pilar fonamental”.

La regidoria de Cultura i Llengua treballarà específicament per la presència del català en àmbits com el del comerç, la digitalització o el món de l’empresa,

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 302 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't