EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Li demanen vuit anys de presó per apallissar i amenaçar la seva dona a Manlleu

Els fets es remunten a l’agost de l’any passat. El judici se celebra aquest dimarts a Barcelona

L’Audiència de Barcelona acull dimarts vinent el judici contra un home acusat d’apallissar i amenaçar la seva dona a Manlleu.

Segons l’escrit de la fiscalia, els fets van tenir lloc l’agost de l’any passat, quan ell, “amb l’ànim de menyscabar la seva integritat física”, va clavar-li diversos cops de puny al cap i al rostre fins a fer-la caure a terra, des d’on va continuar colpejant-la i agafant-la pel coll.

A més d’això, “amb ànim d’atemorir-la, també va dir-li “et mataré”, mentre l’amenaçava amb un ganivet que li havia col·locat al coll. Els seus dos fills, menors d’edat, van presenciar els fets.

A conseqüència dels cops, la dona va perdre una dent i va patir diverses ferides, des dels ulls fins al nas, al coll o a les orelles.

Tal com consta a l’escrit del ministeri fiscal, la víctima va haver d’estar dos dies hospitalitzada. Per tot plegat, la fiscalia considera que hi ha hagut un delicte de lesions i un d’amenaces, pels quals demana en total vuit anys de presó (sis anys pel de les lesions i dos pel d’amenaces).

També proposa, entre altres, que l’acusat tingui prohibit comunicar-se amb la víctima i acostar-s’hi a un radi de 500 metres per un temps superior a quatre anys a cadascuna de les penes de presó imposades. Pel que fa a responsabilitat civil, demana que s’indemnitzi la víctima amb 2.650 euros

LA PREGUNTA

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 107 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't