EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Unes 3.000 persones a Vic contra les detencions de la Guàrdia Civil

La concentració a la plaça Major de Vic vol donar suport a les institucions catalanes davant les actuacions per evitar el referèndum


20/09/2017
Vic

Unes 3.000 persones s’han concentrat aquest migdia a la plaça Major de Vic contra l’actuació de la Guàrdia Civil, que ha entrat a diverses conselleries aquest dimecres al matí i ha detingut dotze persones. Es tracta d’una de les manifestacions més multitudinàries a Vic.

El moviment 30/03, creat després que l’Audiència Nacional investigués el regidor Joan Coma, ha llegit un manifest i a l’acte hi han assistit regidors i alcaldes de diversos ajuntaments d’Osona. S’hi han sentit crits d’ “independència” i de “votarem”. L’acte ha acabat amb un emotiu cant dels Segadors.

Aquest vespre a les 8 hi ha una nova concentració a la plaça Major de Vic. Alcaldes, que estaran fent una reunió del Consell d’Alcaldes d’Osona, sortiran en comitiva fins a la plaça. A Roda de Ter, a les 19.15 també hi ha una concentració a davant de l’Ajuntament per mostrar el seu suport a Pep Masoliver, veí de Roda que treballa a la Fundació.cat i que és un dels detinguts per la Guàrdia Civil.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 887 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't