EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Miquel Ylla, presentat com a cap de llista del PSC a Vic

El cardiòleg vigatà, que té 74 anys, es defineix com a un polític nou i atípic. Així començava la carta de presentació que va fer en un acte que va reunir a la plana major del PSC a la comarca

El primer secretari del Partit Socialista a Catalunya, Salvador Illa, va encapçalar dimarts la presentació de Miquel Ylla com a candidat del partit a l’alcaldia de Vic. El cardiòleg vigatà, que té 74 anys, es defineix com a un polític nou i atípic. Així començava la carta de presentació que va fer en un acte que va reunir a la plana major del PSC a la comarca.

Que Miquel Ylla i Salvador Illa comparteixen coses més enllà del cognom es feia evident aquest dimarts a la presentació oficial del cardiòleg vigatà com a candidat del PSC a l’alcaldia de la capital osonenca. El primer secretari del partit no es va voler perdre la posada en escena d’una persona que amb setanta-quatre anys ha decidit fer el pas en política municipal. Un acte que va tenir lloc a la seu que el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya té a la plaça del Bisbe Oliba i que va reunir a la plana major del partit a la comarca.

Miquel Ylla va definir-se com a un polític nou i atípic i va reconèixer que es va fer militant del PSC en hores baixes pel partit. Una decisió que va prendre després de veure una intervenció de Salvador Illa en un debat. Ell és, precisament, qui el va animar fa només uns mesos a encapçalar la llista del partit a Vic. Un gest que Salvador Illa va voler agrair-li públicament.

Qui tampoc es va voler perdre l’acte va ser Josep Mayoral, qui durant divuit anys va ser alcalde de Granollers. Va celebrar la decisió madurada de fer el pas en política i va dir que la capital osonenca, necessita un perfil com el seu a l’alcaldia.

Durant el transcurs de l’acte Miquel Ylla va donar pistes del que poden ser els principals punts del seu programa: la degradació del nucli antic, la reactivació del comerç o la problemàtica dels pisos buits.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't